Neem je cybersecurity van jouw digitale
werkplek onder de loep

Een grondige beveiliging voor je digitale werkomgeving.

Ben jij al cyberveilig?

Heel wat bedrijven haalden Microsoft 365 in huis, rolden het slimme softwarepakket uit en genieten nu van een moderne digitale werkplek. Werknemers werken eenvoudig van thuis en hebben op elk moment van de dag toegang tot de werkomgeving. Handig, maar is het ook veilig? De beveiligingsstatus van jouw bedrijf kennen, is geen overbodige luxe. De kwetsbaarheden van je systeem vormen immers opportuniteiten voor hackers, en cyberaanvallen steken dan ook regelmatig de kop op. Staat jouw systeem volledig op punt, voldoe je aan de veiligheidsvereisten en kan je dus op beide oren slapen? Dankzij onze Cyber Security Assessment weet jij precies waar je staat of waar je tekortschiet.

Cyber Security Asessment

Onze Cyber Security Asessment bepaalt de beveiligingsstatus van jouw bedrijf in een mum van tijd. Dankzij grondige analyses en uitgebreide scans neemt het slimme softwareprogramma je digitale werkplek volledig onder de loep. Kwetsbaarheden worden geïdentificeerd en prioriteiten worden bepaald. Je ontvangt van ons een duidelijk plan van aanpak om je securitystatus naar een hoger niveau te tillen. Ga ermee aan de slag of doe een beroep op een expert.

Draag jij een veilige werkplek hoog in het vaandel? Kies dan voor een grondige security-analyse en tref de noodzakelijke maatregelen!

Hoe het werkt

Dankzij de Cyber Security Asessment krijg jij inzicht in de security-status van jouw bedrijf.  Benieuwd naar het resultaat? Dit kan je van ons verwachten:

Intake

Elk bedrijf is anders. Daarom luisteren we eerst naar je verwachtingen en behoeften, nemen we de basiskenmerken van je systeem onder de loep en installeren we de software in onze eigen cloud omgeving. 

Dataverzameling

Het softwareprogramma voert grondige scans en analyses uit, terwijl jij een vragenlijst invult. We verzamelen alle relevante data om je een uitgebreid security-rapport te bezorgen. 

Rapportering

De verzamelde data worden nauwgezet geanalyseerd, aanbevelingen worden opgesteld en een gedetailleerd actieplan komt jouw richting uit

Presentatie

Ik zet samen met jou alles even op een rijtje. We bespreken de resultaten en de aanbevelingen, en ik geef je als expert een extra woordje uitleg. Wil je verder met ons samenwerken om de verbeteringen door te voeren? Ook dat kan!

Samen stappen zetten om de beveiliging van je organisatie scherp te stellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Heb je vragen of wil je een
Cyber Security Assessment laten uitvoeren?

Plan hier uw afspraak. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!